Templštejn místem natáčení 2. série seriálu Labyrint

Ve dnech 23.8., 24.8. a 3.9.2016 se na Templštejně natáčely exteriéry pro nové epizody detektivního seriálu Labyrint, které natáčela Česká televize – režie Jiří Strach, kamera Martin Šec. První série byla natáčena v roce 2015, nyní se od srpna do prosince natáčí druhá série, která by se měla být vysílána na ČT v průběhu roku 2017.

Z Templštejna se tak stal Malý Hrádek – dějiště filmového zločinu.

Záběry byly natáčeny u štítové stěny v místě malého tábořiště, které zmizelo stejně jako například padlý strom nebo informační tabule. Naopak se objevila nová falešná studna a některé další prvky.  Tyto úpravy však byly následně po natáčení opět zlikvidovány a proto je na hradě již nenaleznete. Zde je pro připomínku několik fotek z přípravy studny i jak to tu vypadalo před natáčením.

V natáčecích dnech bylo na hradě i v jeho okolí rušno. Jen na “place” se pohybovalo kolem 50 lidí. Z herců, kteří se přímo účastnili natáčení na Templštejně lze připomenou jména jako např. Zuzana Kajnarová, Tatiána Vilhemová, Michal Dalecký, Jiří Langmajer, Jiří Pecha, Oldřich Vlach. Jen pro představu několik záběrů štábu při práci, jejich zázemí i jejich techniky. Pár fotek z natáčení.

Komentáře nejsou povoleny.